• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 26 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 26 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 26. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 24 tot en met 30 juni

Nike Q4

Nike rapporteerde in het derde kwartaal een omzetstijging van 7 procent tot 9,6 miljard dollar (8,4 miljard euro). Volgens het bedrijf werd de omzetgroei gedreven door de groothandelsactiviteiten. Benieuwd hoe Nike het vierde kwartaal heeft afgerond? Lees het donderdag.

Andam Fashion Award

Donderdag wordt de jaarlijkse Andam Fashion Award uitgereikt. Dertien finalisten presenteren hun projecten aan een jury van 27 modeprofessionals. In totaal zullen vier winnaars worden geselecteerd, die samen 430.000 euro aan prijzengeld zullen verdienen. De Andam fashion award bestaat uit vier categorieën: de Grand Prize, de grootste prijs, ter waarde van 250.000 euro, de creative-label prijs van 100.000 euro, de accessoire prijs van 50.000 euro, en de mode-innovatieprijs ter waarde van 30.000 euro.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Woensdag 26 juni

Dubois opening new showroom

Donderdag 27 juni

Algemene Vergadering: Is fashion out of fashion @ Veerle Windels

De redactie van FashionUnited besteedt in mei en juni extra aandacht aan bruidsmode, mannenmode en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via tip@fashionunited.com.

Dit modenieuws kunt u verwachten