Dit modenieuws kunt u verwachten in week 24 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 24. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 10 tot en met 16 juni.

Tailored-By: start-up biedt consumenten kans fooi te geven aan maker kleding

Wie is er verantwoordelijk voor het zorgen dat de mensen die kleding maken, een goed leefbaar loon hebben? Het is een gewetensvraag die in de mode industrie veel wordt gesteld. Volgens Robin Boogaards, CEO van start-up Tailored-By, wordt de verantwoordelijkheid steeds naar een andere partij doorgeschoven. De start-up legt het vraagstuk neer bij de eindconsument die door middel van het concept één euro aan de maker van zijn item kan geven. Tijd voor een telefoontje met de jonge ondernemer.

London Fashion Week Men’s

De mannenmodeweek in Londen werd afgelopen vrijdag afgetrapt en staat in het teken van de nieuwste mannenmode collecties. Met ruim 50 fashion shows is Londen de start van de Internationale mannenmode weken.

Pitti Uomo: editie 96

Ieder jaar komt heel fashionminded Europa richting de Fortezza da Basso voor één van de meest toonaangevende modebeurzen: Pitti Uomo. Van 11 tot en met 14 juni staat de Toscaanse stad Florence in het teken van mannenmode.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

De redactie van FashionUnited besteedt in mei en juni extra aandacht aan bruidsmode, mannenmode en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via [email protected]

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN