Dit modenieuws kunt u verwachten in week 22 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 22. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 27 mei tot en met 2 juni.

Abercrombie & Fitch Q1

Afgelopen maart maakte het Amerikaanse merk zijn jaarcijfers bekend. Het bedrijf behaalde toen een omzet van 3,6 miljard dollar (3,18 miljard euro) in het boekjaar 2018. Voor het huidige boekjaar, 2019 verwacht Abercrombie & Fitch, Co een omzetstijging tussen de 2 en 4 procent mede dankzij nieuwe winkels. Woensdag worden de eerste kwartaalcijfers bekendgemaakt.

PVH Q1

De omzet kwam in in boekjaar 2018 neer op 9,66 miljard dollar (8,59 miljard euro). In het vierde kwartaal had PVH te maken met een omzetafname van 1 procent en behaalde een omzet van 2,48 miljard dollar (2,2 miljard euro). Benieuwd hoe het nieuwe jaar voor het moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein begonnen is? Lees de eerste kwartaalcijfers op woensdag.

Gucci Cruise Collection show in Rome

Dinsdag showt creatief directeur Alessandro Michele zijn Cruise collectie in het Musei Capitolini (een museum voor archeologie en kunst uit de Oudheid en de Renaissance) in Rome. Michele koos voor deze locatie omdat hij een plek wilde die hem aan zijn jeugd herinnerde. In de musea zijn verschillende antiekcollecties uit Rome te vinden.

Quiz mei

Mei zit er bijna op en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Woensdag 29 mei

Fashion Factory for starters

Zaterdag 1 en zondag 2 juni

Sneakerness Amsterdam

Zaterdag 1 juni

De redactie van FashionUnited besteedt in mei en juni extra aandacht aan bruidsmode, mannenmode en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via tip@fashionunited.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN