Dit modenieuws kunt u verwachten in week 21 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 21. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 20 tot en met 26 mei.

VF Corp Q4

VF Corporation sloot de eerste negen maanden van fiscaal jaar 2018 af met een omzet van 10,6 miljard dollar (9,3 miljard euro). Wat een stijging van 14 procent betekende. Zet deze stijgende lijn door? Het moederbedrijf van merken als Vans, The North Face en Timberland maakt woensdag de vierde kwartaal en tevens jaarcijfers bekend.

Foot Locker Q1

De jaarcijfers van Foot Locker Inc zagen er afgelopen maart goed uit. Het netto inkomen kwam neer op 541 miljoen dollar (476 miljoen euro) in het boekjaar 2018. Volgens CFO Lauren Peters zorgde indrukwekkend teamwerk voor de goede financiële resultaten in 2018. Vrijdag worden de cijfers van het eerste kwartaal bekendgemaakt en wordt duidelijk hoe het bedrijf er nu voor staat.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

De redactie van FashionUnited besteedt in mei en juni extra aandacht aan bruidsmode, mannenmode en de afstudeershows. Wat zou u graag lezen, of heeft u een tip of suggestie? We horen het graag via [email protected]

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN