• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 19 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 19 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 19. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 6 tot en met 12 mei.

Met Gala - New York

Een van de grootste Amerikaanse mode-evenementen van het jaar staat weer voor de deur. Het Met Ball, een liefdadigheidsgala in het Metropolitan Museum of Art in New York, trekt elk jaar de crème de la crème van de mode-wereld aan, zowel merken als ontwerpers. Maandag de beelden.

Flanders DC expertendag Fashion Lab: Brand identity

Je brand identity is de basis waar je altijd van vertrekt en naar teruggrijpt in elke stap van je onderneming. Alles moet kloppen. Off- en online, op productniveau en in elke communicatieboodschap. Tijdens dit Lab presenteert Flanders naast experts ook een modemerk dat van A tot Z zijn identiteit en visie in elk onderdeel van haar onderneming zal toelichten. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Crocs Q1

Eerder maakte Crocs bekend dat de opbrengsten voor het vierde kwartaal 190 miljoen euro bedroegen en viel daarmee 8,5 procent hoger uit dan in het vierde kwartaal van 2017. Het Amerikaanse schoenenmerk verwacht in boekjaar 2019 een omzetgroei te realiseren van vijf tot zeven procent. Benieuwd of de verwachtingen kloppen? Dinsdag worden de eerste kwartaalcijfers bekendgemaakt.

Tapestry Q3

Tapestry, Inc. had een goed tweede kwartaal achter de rug. De netto omzet steeg licht naar 1,8 miljard dollar dankzij een stijging van 1 procent. Het netto inkomen daarentegen schoot omhoog naar 255 miljoen dollar. Zet deze stijgende lijn door? Donderdag worden de derde kwartaalcijfers bekendgemaakt. Lees het op FashionUnited.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 7 tot en met zondag 12 mei

Stockverkopen in Antwerpen

Dinsdag 7 mei

Flanders DC expertendag Fashion Lab: Brand identity

Woensdag 8 mei

Louis Vuitton Cruise Collection Show, New York

Dit modenieuws kunt u verwachten