• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 14 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 14 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 14. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 1 tot en met 7 april.

Bekendmaking winnaar Global Change Award H&M

Woensdag 3 april worden in Stockholm de vijf winnaars van de H&M Global Change Award bekendgemaakt. Een panel van deskundigen selecteert jaarlijks vijf winnaars die een subsidie van 1 miljoen euro met elkaar delen en toegang krijgen tot een op maat gesneden 'innovatie accelerator'.

HBC Q4

Van 116 miljoen Canadese dollar naar 124 miljoen Canadese dollar (76 miljoen euro naar 81 miljoen euro). Het netto verlies van Hudson’s Bay Company nam toe in het derde kwartaal. In het kwartaal behaalde het bedrijf een omzettoename van 5,6 procent naar 2,2 miljard Canadese dollar (1,4 miljard euro). Woensdag worden de cijfers van het vierde kwartaal en tevens jaarcijfers bekendgemaakt.

FashionUnited nieuwsquiz

Maart zit er op en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Donderdag 4 april

Lore Van Keer Store Opening Antwerp

Donderdag 4 april

Opening RectoVerso Pop-Up Store Antwerp

Vrijdag 5 en zaterdag 6 april

Wolford stock sale, Antwerpen

Dit modenieuws kunt u verwachten