• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 13 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 13 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 13. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 25 tot en met 31 maart.

PVH FY2018

PVH Corp., het moederbedrijf van onder andere Calvin Klein en Tommy Hilfiger, stelde in januari de omzetverwachting voor het vierde kwartaal en het gehele boekjaar 2018 bij naar boven. Het bedrijf verwacht nu een omzet van minstens 2,4 miljard dollar (2,08 miljard euro) te behalen in het vierde kwartaal. In het gehele boekjaar moet de omzet neer komen op 9,57 miljard dollar (8,3 miljard euro). Benieuwd of de verwachtingen kloppen? Lees het woensdag.

Trendseminar Shortcut to catwalk

Veerle Windels vertelt over de belangrijkste highlights van de voorbije modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs. Anet van Haaster licht trends voor de retail en de mode in het algemeen toe. Hoe gaan we om met veranderingen en game-changers in ons vak? FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Lululemon Q4

Het sportmerk behaalde in het derde kwartaal een omzetstijging van 21 procent. De omzet kwam toen neer op 748 miljoen dollar (657 miljoen euro). Lees woensdag of deze stijgende lijn doorzet in het vierde kwartaal.

Wil je in de modeindustrie werken? Tien nieuwe banen waar je meer over moet weten

Een nieuwe bijdrage voor het thema van de maand “Work in Fashion”. Modehogescholen streven ernaar om op de hoogte te blijven van beschikbare banen, maar - en dit geldt voor iedere branche - door zelf onderzoek te doen naar uit wat voor functies je vakgebied eigenlijk bestaat, maak je de grootste kans om de meest recente beschikbare banen te vinden. Op deze manier kun je ontdekken welke specificaties het beste bij je passen. Dit zijn tien nieuwe functies waar je meer over moet weten als je op zoek bent naar een baan in de modeindustrie.

FashionUnited nieuwsquiz

Maart loopt alweer op zijn einde en dat betekent dat u deze week uw modekennis weer kunt testen met de FashionUnited nieuwsquiz. Bent u volledig op de hoogte of kan het nog bijgespijkerd worden door artikelen terug te lezen?

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Verder op de kalender

Donderdag 28 maart

Hack Belgium, Circular Fashion

Vrijdag 29 maart

Samsøe & Samsøe Sample Sale, Antwerpen

Dit modenieuws kunt u verwachten