• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 12 - 2021

Fashion

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 12 - 2021

Door FashionUnited

22 mrt. 2021

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 12. Dit staat op de redactie agenda van maandag 22 maart tot en met zondag 28 maart.

Op de kalender

Whataboutery 04: Why We Must #DeGender Fashion - 23 maart

Dinsdag presenteert State of Fashion het vierde online event in het programma 'This is an Intervention'. In dit online event is het thema: 'Why we must DeGender Fashion'.

Uitreiking Shopping Awards - 25 maart

Donderdag 25 maart om 19.00 is de uitreiking van de Shopping Awards live te volgen via www.shoppingawards.nl. De mode categorieën zijn: Damesmode, Herenmode, Baby- en Kindermode, Ondermode en Lingerie, Mode Accessoires, Juweliers en Schoenen.

Textielmuseum: Historisch Café over verfrecepten - 25 maart

Op donderdag 25 maart om 19.30 is er een online Historisch Café over verfrecepten. Waar kwamen de kleurstoffen vandaan? Hoe werd de kennis over de kleurstoffen gedeeld vanuit de koloniën en binnen Europa? Kun je de verfrecepten ook nu nog gebruiken om op een historische manier textiel te verven?

Masterclass Bas Kosters 'Youthquake. Verlangen naar eeuwige jeugd' - 26 maart

Vrijdag om 11.00 geeft Bas Kosters een Engelstalige masterclass voor de Kunsthal Rotterdam, ter gelegenheid van de tentoonstelling 'Youthquake. Verlangen naar eeuwige jeugd'. Tijdens de masterclass zal Kosters vertellen over zijn werkwijze en passies, na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.