• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 11 - 2021

Fashion

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 11 - 2021

Door FashionUnited

15 mrt. 2021

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 11. Dit staat op de redactie agenda van maandag 15 maart tot en met zondag 21 maart.

Mexicaanse entrepreneur creëert empowerment-ring speciaal voor vrouwen

Deze maand heeft het Mexicaanse sieradenmerk PAAR zijn ‘empowerment ring’ gelanceerd om een ode te brengen aan de Maand van de Vrouw. Dit door middel van een gepersonaliseerd item, een ring, die een persoonlijke boodschap bevat die aanspraak maakt op de kracht van vrouwen en hun dagelijkse strijd voor een toekomst waarin mannen en vrouwen gelijkwaardig worden behandeld en vrouwen zich veilig voelen. FashionUnited sprak Paulina Villalpando, de oprichter van PAAR, over het initiatief en over hoe zij de rol van vrouwen ziet binnen de modebranche.

Op de kalender

Opening tentoonstelling 'Haute Bordure' Fries Museum - 16 maart

In Haute Bordure wordt vier eeuwen handgemaakt borduurwerk in de Nederlandse mode tentoongesteld. Van een spectaculair catsuit van Jan Taminiau – van top tot teen met pailletten bestikt – tot met gouddraad versierde schoenen uit 1620, en van ritselende roaring twenties jurkjes tot 18de eeuwse mannenvesten met minutieus geborduurde details.

Zalando Q4 - 16 maart

Dinsdag maakt e-tailer Zalando de financiële resultaten bekend over de periode Q4.

Nike Q3 - 18 maart

Donderdag zal sportgigant Nike haar financiële resultaten bekend maken over de periode Q3.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.