• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 10 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 10 - 2019

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 10. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 tot en met 10 maart.

Lingerieweek

Vrijdag is het startschot van de tweede editie van Lingerieweek. Bedoeling van de Lingerieweek is de troeven van de zelfstandige lingeriezaak nog eens extra in de kijker te zetten. De lingerieweek loopt tot en met 16 maart.

Lees meer over de editie van vorig jaar:

Hugo Boss FY18

Uit de voorlopige cijfers, die vorige maand gepubliceerd werden, bleek dat Hugo Boss in het boekjaar 2018 voor het eerst een online omzet boven de 100 miljoen euro heeft behaald. Ook liet het bedrijf weten dat de omzetgroei licht is gestegen. Deze week de definitieve jaarcijfers.

Amsterdam Fashion Week

De tweede editie van Amsterdam Fashion Week onder leiding van Danie Bles vindt deze week plaats. Het evenement is verplaatst van het Museumplein naar het Compagnietheater en heeft een nieuw concept geïntroduceerd genaamd AFW Studio. Naast mode zal op de programmering ook fotografie, kunst en design staan. Onder andere Marlou Breuls, Sjaak Hullekes, Ninamounah, Maison the Faux, Stieglitz, Toral Shoes, Kimberley Jenneskens, Liesbeth Sterkenburg, The New Originals en Silvian Heach staan op het programma. AFW Studio vindt plaats van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

In gesprek met modegroep Jolo Fashion Group

Wat ooit begon als een productiebedrijf voor kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een modegroep met veertien merken in het portfolio. De Jolo Fashion Group geeft daarnaast ook nog fashion support aan externe merken en produceert private label collecties. Vaak in de media komt de groep niet, mede omdat het bedrijf gewoon nuchter doorgaat met waar het goed in is. Bang om de kindermodemarkt de goede kant op te sturen in deze turbulente tijd is de groep ook niet, zo blijkt uit het gesprek met opvolger en mede managing partner Patrick Lohle.

CEO interview Livera

Livera opent begin maart de vernieuwde winkel in Hoog Catharijne, Utrecht. In aanloop naar de opening en het 50-jarig bestaan van het merk sprak FashionUnited CEO Ruud Jacobse over de plannen en ontwikkelingen van Livera.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Dit modenieuws kunt u verwachten