Het nieuwe concept van de CPD genaamd CPDxsite wordt omschreven als "een innovatieve beurs voor de nieuwe generatie met focus op business, maar tegelijkertijd heeft de beurs een hoog info- en entertainment gehalte voor nieuwe trends en richtingen"

Het evenement is opgesplitst in drie secties: trend fashion leader, wereld spelers inclusief fashion jeans retailers en internationale nieuwkomers en design georienteerde merken. Elke dag zijn er shows op de catwalk om 13:00 uur en 16:00 uur.

Dit nieuwe concept van Igedo Company, wat de oude CPD wereld verrijkt door toevoeging van trend fashion en het fashion jeans segment, geeft kleur aan de modemarkt!

"Trading Together" en tevens de mogelijkheid geven tot "Trade Individually" in de wereld van vertical sales: dat is het motto van de cpdxsite. De cpdxsite creeert een totaal nieuwe identiteit binnen het bestaande CPD raamwerk, een identiteit die geassocieerd moet worden met een jeugdige en urban cultuur die, beinvloed wordt door de industry. Het is een niche, die rijk is aan trends.

cpdxsite, 3, 4 en 5 februari 2002, Hall 17 www.cpdxsite.com Kijk op FashionUnited.co.uk/business

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN