• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • CPD toch een week later

CPD toch een week later

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beursorganisator Idego van de CPD is hard aan het werk om van Düsseldorf weer het oude succes te maken. Behalve de traditionele 'messe hallen' werd deze zomer ook de stad Dusseldorf betrokken bij het evenement als ook het Düsseldorf Fashion House. De bezoeker die de tijd nam om alles te bekijken, inclusief de catwalk' kreeg een goed beeld van wat volgende zomer de trend is.

Vorige week trok de CPD in Dusseldorf 48.000 bezoekers in plaats van de verwachte 53.000 mensen, in augustus 2002 trok de beurs nog rond de 60.000 mensen. Toch waren er deze keer veel positieve geluiden te horen over de inzet van de organisatie. Met de vernieuwde opzet zullen er volgend seizoen wellicht toch weer meer merken aanwezig zijn in Düsseldorf. Behalve een dames en heren zal er tevens een nieuw 'Kids' segment komen. Aan vernieuwing van het 'oude concept' zal geen gebrek zijn.

Om het samenvallen met de 'prêt-à-porter' in Parijs te voorkomen heeft de organisatie besloten om de winterbeurs een week later te plannen, 'Düsseldorf' is dan van 4 tot 6 februari 2005.

CPD