• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Collector's items bij Bestseller

Collector's items bij Bestseller

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Deense Bestseller heeft weer een nieuw merk voor jonge vrouwen gelanceerd. Het kledingbedrijf, dat ook verantwoordelijk is voor Only en Vero Moda brengt nu een label met collector's items op de markt. Het nieuwe label heet Object Collectors Item en brengt zes collecties per jaar. Deze zomer wordt alweer de vierde collectie gepresenteerd, die het ultieme zomergevoel weerspiegelt.

"Het dameslabel Only heeft zich reeds gevestigd als een succesvol merk voor de rebelse en geestkrachtige jonge vrouw tussen 17 en 25 jaar", zo melt een woordvoerder. "Nu brengt Bestseller een nieuwe lijn met kleding voor zowel de jonge vrouw als haar grote zuster met een wereldser kijk en een overvloed aan energie. Object Collectors Item is ontworpen door de Deense designer, Gry Nissen, die hiervoor verantwoordelijk was voor de Only collecties."

Het is een lijn van collector's items die vrouwelijkheid combineert met streetwear. Elke stijl krijgt een nummer om het als deel van de collectie te identificeren en zal zo waarschijnlijk de nodige verzamelwoede stimuleren. Deze nummers worden op onverwachte plaatsen op de kleding gedrukt. Ook zijn er statements, van een min of meer filosofische aard, op alle kledingitems gedrukt.

Object Collectors Item is nu verkrijgbaar in Spanje, Nederland, België, Oostenrijk, Duitsland, IJsland en Denemarken.

Bestseller