• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • CAST: Uitgebreide GOODS beursvloer bij Lederwaren, tassen en accessoires positief ontvangen

CAST: Uitgebreide GOODS beursvloer bij Lederwaren, tassen en accessoires positief ontvangen

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Credits: CAST

Op maandag en diensdag, 11 en 12 september stond CAST in het teken van Lederwaren en Accessoires. Op de gastexpo was een breed assortiment van tassen, koffers, lederwaren, riemen, sieraden en bijbehorende accessoires terug te vinden.

Uitbreiding beursvloer

De gastexpo van GOODS was deze editie uitgebreid met 350 vierkante meter. Hierdoor was er extra ruimte voor nog meer mooie merken. Onder andere de merken Chabo, Burkely, LouLou, Secrid, MŌSZ, Zebra, Orbit Key, en Bag2bag waren aanwezig.

Credits: CAST

“De beursvloer ziet er uitnodigend en overzichtelijk uit, het ziet er veel mooier uit dan het is geweest”, aldus Villa Strada uit Groesbeek.

“We hebben een goed overzicht gekregen van alle merken en collecties”, aldus De Boer Lederwaren uit Alkmaar.

Dalend bezoekcijfers

De tendens van dalende bezoekerscijfers op nationale en internationale beurzen zette zich ook voort bij het event GOODS. Ondanks de uitbreiding en het mooie merkenaanbod waren er minder bezoekers dan de voorgaande edities. Een veelgehoorde reden van afwezigheid was de personele bezetting op de winkelvloer.

Ondanks het teruglopende bezoek zijn wij super tevreden over dit event en alle positieve reacties die we hebben gekregen van zowel bezoekers als exposanten.

Marijn Verschure, General Manager CAST
Credits: CAST

Volgende editie

Hoewel het grote bezoek uitbleef zet de organisatie met veel enthousiasme dit concept voort en hopen ze in de toekomst op ieders bijdrage om deze producten een goed platform te blijven bieden.

De volgende editie staat (voorlopig) gepland op 19 & 20 februari 2024. Let op: deze datum wordt pas definitief gemaakt op 27 september.

Credits: CAST
Accessoires
CAST