Calvin Klein showt collectie ss17 alleen aan inkopers

Creatief directeur Raf Simons heeft een grote stap gezet: de lente-/zomercollectie 2017 wordt alleen aan inkopers getoond. Journalisten en andere modekenners zullen moeten wachten tot de collectie geproduceerd is.

Simons en zijn design team staan niet achter de collectie die tijdens New York Fashion Week getoond wordt, omdat hij zelf niet verantwoordelijk is voor de ontwerpen. Daarom zullen alleen inkopers de collectie bekijken, al is niet bekend welke items onderdeel zullen uitmaken van de collectie.

Calvin Klein showt normaliter tijdens New York Fashion Week, maar door het vertrek van Fransisco Costa, de ontwerper van de vrouwenlijn, en het recentelijk aantreden van Simons als creative director is er besloten om geen show te houden.

De eerste show van Simons’ hand is de herfst-/wintercollectie 2017.

Calvin Klein showt collectie ss17 alleen aan inkopers De internationale ready-to-wear modeweken vinden plaats in de maand september, waarbij alle ogen gericht zijn op New York, Parijs, Londen in Milaan voor de nieuwste trends op het gebied van damesmode. Voor alle womenswear catwalk season reads, klikt u hier.

Beeld: Willy Vanderperre/Calvin Klein

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN