• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • C.P. Company en Gorillaz brengen collectie uit

C.P. Company en Gorillaz brengen collectie uit

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

C.P. Company en de Britse band Gorillaz brengen een gezamenlijke collectie uit. Voor deze gelegenheid is in concept store VIER in Antwerpen een shop-in-shop ingericht, waar de collectie de komende periode exclusief verkrijgbaar is.

C.P. Company en de Gorillaz zijn geen onbekenden van elkaar: al langer verzorgt het Italiaanse label de outfits van de bandleden tijdens hun optredens. Nu zijn is een commerciele collectie gemaakt.

Voor de Humanz World Tour is nu een samenwerking aangegaan met G Foot, de eigen kledinglijn van de band. De collectie bestaat uit een jack (289 euro) en een pilotenhelm (169 euro) voorzien van vliegbril, het kenmerk van C.P. Company. De collectie is online en bij VIER Antwerp verkrijgbaar, waarna de shop-in-shop vanaf januari naar Moskou verhuist.

C.P. Company is een Italiaans label opgericht in 1975, en baseert haar ontwerpen op leger-en werkkleding. C.P. Company is tevens de grondlegger van Stone Island, dat in 1982 werd opgericht als tweede lijn. Het merk wordt in België onder meer verkocht bij VIER en Hot Couture in Gent.

Beeld: C.P. Company

C.P. Company
Gorillaz
VIER