• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • C & A kiest voor Rubi ritsen

C & A kiest voor Rubi ritsen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Spaanse ritsen fabrikant RUBI heeft de goedkeuring verworven van het kledingconcern C&A voor al hun produkten. De ritsen zijn uitgebreid getest door het Nederlandse bedrijf TNO. De produktie vindt volledig in eigen huis plaats door bijna 300 medewerkers, die ook nog eens allemaal gedeeltelijk aandeelhouder zijn.

 

Rubi levert nu aan grote merken in Spanje ( onder andere Zara, Mango) en Frankrijk en zal met onmiddelijke ingang actief zijn op de Nederlands markt tegen concurrerende prijzen. Lock Textiles heeft de vertegenwoordiging van Rubi in Nederland. Voor Lock Textiles Confectiefournituren, onder andere bekend van Andor (schoudervullingen), Firet Chargeurs-groep (tussenvoeringen) en is dit een "mooie aanvulling op de activiteiten", aldus Gerben van den Broeck.

Lock Textiles is reeds actief op de markt van confectie-fournituren sinds 1978 en is de laatste jaren sterk in de breedte aan het uitbreiden tot een complete oplossing voor alle fourniturenbehoeften voor de confectie-industrie en groothandel.

C&A