• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Bodyfashion met karakter en stijl: Fila Underwear herfst/winter 2000/2001

Bodyfashion met karakter en stijl: Fila Underwear herfst/winter 2000/2001

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fila Underwear presenteert bodyfashion voor vrouwen en mannen met special effects! De collectie herfst/winter is trendy qua styling en voorzien van subtiele én opvallende details. Fila Underwear is vernieuwend, dynamisch en sportief want het is vervaardigd uit moderne materialen en bijzondere garens. De collectie heeft veel verschillende series, ieder met een eigen look.

 

Fila Underwear Woman Vrouwen kunnen alle kanten op! Want Fila heeft dit najaar bodyfashion in vele stijlen: van basic en sportief tot aan trendy en supersexy. Flame is hot. Combinaties van verschillende garens in een ribstructuur kenmerken Flame. Koele kleuren als grijs en blauwgrijs mêlée staan naast transparant materiaal. Dit versterkt de ribstructuur. Flame heeft mooie smalle schouderbandjes met het trendy Fila-logo aan de cups. Er zijn verschillende beha's, een top met spaghettibandjes, een tappant, slip en een string met spannende ringetjes aan de zijkant. Brand van verlangen.Flame! Image is stijl. Deze zacht glanzende serie is vervaardigd uit Meryl en Lycra waardoor het perfect om het lichaam sluit. Image biedt bodyfashion in effen donkerblauw, bordeaux en khaki. Deze serie bestaat uit verschillende beha's, een T-shirtbeha, een slip, tappant en een string. Subtiel zijn de dubbele spaghettibandjes aan de beha's. Onderstreep je imago. Image!

Teens is speels. Fila combineert in deze lijn comfort en ondersteuning met een 'sporty' uiterlijk. Meryl en Microfibre zijn in een smalle ribstructuur gebreid en het sportieve Fila-logo is op verschillende manieren verwerkt. Bijvoorbeeld tussen de cups van de beugelbeha of in contrast meegebreid in de elastische onderbuste-band en de taillenband van de slips en strings. Teens is kleurrijk: robijnrood, lila/grijs, zwart en wit. Val op. Teens! Glitter is glamour. Glanzend viscose en Lycra zijn samen verweven in deze sprankelende collectie. Bijzonder verwerkte bandjes met musketonachtige sluitingen zorgen voor trendy details. Glitter mag gezien worden! Daarom heeft deze serie een hippe body en verschillende slips en beha's, zoals een soft beha en een naadloos voorgevormd model. De kleuren voor deze lijn zijn feestelijk: bordeaux, parel en zwart. Partytime. Glitter!

Freewear is fun. Fila introduceert binnen deze lijn een nieuw T-shirt. De kleuruitbreiding in warm rood en antraciet zijn de Freewear Specials van het seizoen. Be free. Freewear! Homewear is heerlijk. Deze leisure mode past perfect bij de lingerie van het najaar. Materialen als fleece, ribfluweel en jersey katoen dragen comfortabel en zien er mooi uit. Fila heeft onder meer pyama's in de kleuren antraciet met rood en lichtblauw met crème. De homewear met een gebreide badstof-optiek in blauw en parelgrijs is eigenlijk te mooi om alleen thuis te dragen. De binnenzijde is gevoerd met fleece dus superzacht. Relax. Homewear! Seamless is wellness. Fila ontwikkelde een nieuwe beha zonder naden. Dit innovatieve model heeft voorgevormde cups en een onzichtbare beugel. Het Seamless assortiment is uitgebreid met een tappant. Alle modellen zijn doorlopend verkrijgbaar in khaki, wit en zwart. Be invisible. Seamless!

Fila Underwear Man Trendy mannen kiezen voor Fila. De ondermode voor dit seizoen sluit naadloos aan bij een actief en sportief leven. Welke stijl hij ook kiest: body's komen beter uit in Fila Underwear Man. Profil is power. Slips en boxers zijn uitgevoerd in katoen/lycra. De shirts zijn vervaardigd uit katoen. Profil is aan de binnenzijde afgezet met bandjes in contrasterende kleuren, bijvoorbeeld khaki of wit met navy. Aan de buitenzijde van de pijpjes en taille van de slips, boxers en strings en langs de ondiepe V-hals van de shirts, is hiervan een smalle bies zichtbaar. Profileer. Profil! Evidence is stoer. De witte en grijs/mouliné sets hebben een ribstructuur van hightech materialen. Gedubbelde delen zoals de gulp van de boxer en de tailleband van de short zijn opvallende details. Shirts zijn er in drie varianten: met ronde hals en lange of korte mouwen en een V-hals shirt met korte mouw. Ontdek. Evidence!

Purity is opvallend. Verticale streepoptieken doorkruisen horizontale ribbreisels. Dit spannende spel van lijnen accentueert het lichaam. De boxers, midi's, mini-slips, singlets en de shirts met V- of Ronde hals zijn gemaakt van jerseykatoen in de kleuren wit, zwart en grijs. Create. Purity! Fantasy is bont! Donkere tinten domineren deze lijn. Blokjes, streepjes en luchtballonnen in contrasterende kleuren zorgen voor speelse accenten op de slips en boxers. Think.

Fantasy! Satisfaction Special en San Diego Special zijn net even anders. Deze twee doorlopende collecties zijn niet weg te denken uit het basic Fila beeld. Dit seizoen is Satisfaction uitgebreid met een nieuwe slip, een boxer en een T-shirt met een ronde of V-hals. Fila kleurde ze navy en licht khaki. San Diego Special is éénmalig verkrijgbaar in de winterkleuren staalblauw en antraciet. Get it. Satisfaction & San Diego! Energy is krachtig. Deze Fila collectie is vervaardigd uit zacht Meryl micro en Lycra. Dit trendy materiaal voelt aan en zit als een tweede huid. Een sportief detail aan alle modellen is het dubbel contrasterende Fila logo dat duidelijk zichtbaar op onder meer de shirts en boxers zijn geplaatst. Wanted.

Energy! Filo Scozia is puur. Egyptisch katoen is het zachtglanzende materiaal van deze comfortabele serie. Er zijn uni modellen in antraciet, blauw en rood. Ook is Filo Scozia met print verkrijgbaar: jockeys en weegschalen sieren shirts met V-hals, midi-slips en closefit boxers in de kleuren uit de uni lijn én pearl. Go easy. Filo Scozia! Homewear is ontspanning. Fila heeft Homewear voor heren in verschillende stijlen. Sportief zijn de truien en broeken van rib materiaal en jerseybreisels in rood, blauw en antraciet. Ze zijn er ook met bovengenoemde Filo Scozia print. In de meer klassieke lijn is een warme top te vinden met een semi-polosluiting. Voor echt koude dagen bieden comfortabele sets met wollige fleece-optiek in blauw en ecru melange warmte en comfort. Stay. Homewear! Seamless is strength. Fila heeft nu ook voor heren ondermode zonder storende naden: T-shirt's, singlets, slips en shorts van zacht Tactel met peach-touché. Naadloos is de trend! Daarom zijn deze modellen doorlopend verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en antraciet. Wees retro. Seamless!

Prijs en verkrijgbaarheid Fila Underwear Fila Underwear is verkrijgbaar bij de betere lingeriespeciaalzaak. De prijzen voor Fila Underwear Women zijn vanaf f 22,95. Fila Underwear Man is verkrijgbaar vanaf f 24,95.

FILA