• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Beyoncé gaat mode maken

Beyoncé gaat mode maken

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het zal niet lang meer duren eer we allen gekleed gaan als Beyoncé. De zangeres en actrice heeft namelijk een een deal gesloten met Ecko Unlimited. Deze fashionproducer, goed voor 350 miljoen dollar, gaat Beyoncé's eigen collectie uitbrengen onder de naam 'A Touch of Couture'. Het is helemaal niet zo gek van de producent om met de zangeres in zee te gaan, want sinds zij vorig jaar de '50 Cent's G-Unit' collectie lanceerde heeft Ecko deze gemaakt.

Beyoncé, die nooit een geheim heeft gemaakt van haar modeaspiraties, gaat waarschijnlijk met haar moeder Tina samenwerken in dit nieuwe project. Overigens wordt ook gezegd dat Ecko de samenwerking met Tina niet zo ziet zitten, wat dat betreft lijkt alles nog niet zeker, ondanks de al langere periode van onderhandelingen.

Beyoncé heeft afgelopen weekend, voor televisiecamara's, wel verklaard een contract te hebben getekend met een modeproducent, alleen noemde ze geen naam. Ze zei de hoop te hebben uiteindelijk aan de modewensen van zowel haar oudere als jongere fans te kunnen voldoen. Daarom zil ze zowel een hip-hop collectie gaan uitbrengen als een lijn van elegante jurken en losse items. In oktober heeft Beyoncé nog gezegd: "Mensen van mijn leeftijd houden van mode en dragen het liefste designer-kleding. Alleen kunnen zij zich dit niet permiteren. Ik wil iets maken dat ieder zich kan veroorloven, maar gedistingeerd, sexy en vrouwelijk. Iets dat ik zou dragen."

Beyonce