• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Beursoverzicht Herenmode New York Voorjaar Zomer 2019

Beursoverzicht Herenmode New York Voorjaar Zomer 2019

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het beursteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited exclusief inzicht in de belangrijke beursevenementen voor heren van dit seizoen in New York: UBM in het Jacob Javits Center, incorporated Project, MRket, The Tents en The Foundry. Hiermee kregen bezoekers een brede kijk op de herenmode-, schoenen- en accessoiremarkten. Bij Spring Studios toonde MAN New York 100 zorgvuldig geselecteerde merken, met de nadruk op hedendaagse en trendbepalende esthetiek. Ons uitgebreide beursverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten van de New York SS19 herenmodescene. De door het buitenleven geïnspireerde looks in Army Surplus Sport en Desert Safari weerspiegelen de praktische doch modieuze esthetiek van het seizoen, terwijl de door athleisure geïnspireerde streetwear terugkeert naar de jaren negentig met een geüpdatete versie van iconische sportstijlen uit die periode in 90s Reboot.

90s Reboot

90s Reboot biedt een frisse interpretatie van de esthetiek uit de jaren negentig. Iconische stijlen zoals het polo shirt en de eenvoudige canvashoed worden nieuw leven ingeblazen met kleur-geblokte variaties en contrasterende stoffencombinaties. Het palet is overwegend blauw, met levendige rode accenten die een beetje Brit Pop nostalgie toevoegen aan het geheel.

Army Surplus Sport

Sportieve items zijn voorzien van een militaire ondertoon met gezandstraalde kaki tinten en camouflage prints op utilitaire buitenlagen, verheven basisstukken van jersey, gym/wandelschoen hybriden en praktische multifunctionele accessoires.

Desert Safari

De esthetiek van de woestijnavonturier combineert zongedroogde cargo looks met duurzame stoffen en de overmatige toepassing van zakken voor een praktische uitstraling voor mode, accessoires en schoenen. Een palet van warm camel en kaki tinten versterkt het gevoel van een droog landschap.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Las Vegas Trade Show Overview van Trendstop, met alle belangrijkste mode-, schoenen en accessoire trends. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Nanamica, Druthers, Nanamica, Snow Peak, Porter Yoshida, Diemme, Document, N Hoolywood, Nanamica, allen Voorjaar Zomer 2019.

Trendstop