• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Benchen op hoog niveau met de Euretco Prestatie Monitor

Benchen op hoog niveau met de Euretco Prestatie Monitor

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Deze keer geen individuele begeleiding, maar uitwisselen van ervaringen! Eind april organiseerde Euretco Fashion een workshop voor ondernemers die reeds langere tijd werken met de Euretco Prestatie Monitor, een belangrijk instrument voor ondernemers bij het optimaliseren van het rendement. Een dag vol leermomenten.

De Euretco Prestatie Monitor (EPM)

Door het continu meten en analyseren van onder andere bezoekers, kopers, gerealiseerde productiviteit en bestedingsbedragen geeft de methodiek EPM enerzijds richtingen aan om de omzet te maximaliseren en anderzijds om de kosten te minimaliseren. In dit traject geeft de retail adviseur, ervaren in het interpreteren van de uitkomsten en de effectiviteit van maatregelen, adviezen op maat bij individuele ondernemers. "Dit maatwerk op basis van behoeften en probleemstelling wordt als waardevol beschouwd. De aanpak wordt met het hele team besproken en uitgevoerd waardoor betrokkenheid en resultaat zichtbaar verbeterd wordt", aldus de heer Rinsma.

De workshop

Ondernemers willen graag weten hoe collega-ondernemers met de uitkomsten omgaan, wat is hún sterkste schakel (die is immers voor iedereen anders) en wat doen zij dan anders?

Om aan deze toenemende behoefte te voldoen werd in de mooie omgeving van Rhenen een workshop georganiseerd. De workshop stond in het teken van de sterktes en zwaktes van de deelnemende ondernemers, die reeds ervaren zijn in de EPM methodiek. De reacties van de ondernemers waren zeer positief. Een workshop met belangrijke leermomenten!

"Gelet op de problematiek binnen de winkelorganisatie geeft EPM een ondersteuning in de juiste aanpak met direct meetbare resultaten. Het leeraspect van andere deelnemers wordt als zeer waardevol ervaren. Het is goed je ondernemersgevoel cijfermatig te onderbouwen middels metingen en ´harde´ conclusies", aldus de heer Stoop van Hamberg Mode Leerdam.

"Een vervolg van de EPM workshop is zeker aan te bevelen" geeft de heer Berks van Modehuis Berco aan. "De workshop geeft een bewustwording omtrent aanpak en prioriteitstelling van de organisatie. EPM vergt tijd, maar is de tijdsinvestering meer dan waard."

"De dag is buitengewoon positief en informatief, het leeraspect is hoog. Het is goed successen met elkaar te delen het liefst met ondernemers die op een bepaald gelijk niveau in de markt opereren. De dag is zeker voor herhaling vatbaar", aldus de heer Konijnendijk van Konijnendijk Mode.

Meer weten over de Euretco Prestatie Monitor ? Neem dan contact op met Valesca Kremer, retailconsultant:

Tel: (030) 634 9312 E-mail: vkremer@euretco.net

Euretco