• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Trends voor Pre-fall 2016 Damesmode

Belangrijke Trends voor Pre-fall 2016 Damesmode

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

In de aanloop naar de start van de herfst/winter 2016-17 damesmodeshows volgende week hebben de trendexperts van Trendstop.com een onmisbaar trendrapport samengesteld van een aantal belangrijke stijlen die voor de periode voor herfst/winter 16-17 zijn voorspeld: Pre-fall 2016. Zoals Resort, is Pre-fall een tussencollectie van ready-to-wear mode die kort voor de reguliere herfst/winter 2016-17 collecties in februari gepresenteerd wordt en in de zomer de winkels bereikt. Vooraanstaande ontwerpers van over de hele wereld, zoals Alexander Wang,Versace en Celine, vergroten hun winst met deze kleinere, meer commerciële lijnen. Uit ons inspirerende Editor’s Pick catwalkverslag heeft Trendstop een drietal trend-bepalende damesmodetrends voor Pre-fall 2016 geselecteerd, op het gebied van thema, kleur en vorm, om aan de lezers van FashionUnited te presenteren.

Urban Utility

Utilitaire esthetiek ontwikkeld zich tot een hedendaagse look, waarbij stijl met functie wordt gecombineerd om praktische stijlen te combineren. Jassen zijn ontworpen om alle weersoorten aan te kunnen met silhouetten als militaire overjassen en bomberjacks, gepaard met jumpsuits en opgepoetste laarzen. Tassen en hakken zorgen voor het vrouwelijk aspect.

Soft Lila

Een van Pre-fall’s belangrijkste kleuren is deze mooie lila tint die verdund is tot een zachte pasteltint met frisse, koele uitstraling. De toon voegt een luchtigheid en vrouwelijkheid toe aan stukken zoals jurken met roesjes, luxe sportkleding en eenvoudige jurken. Verfijnde versieringen of zijde-achtige afwerkingen kunnen eventueel worden toegevoegd.

Soft Architecture

Dit seizoen experimenteren ontwerpers met vormen en structuur, en creëren een zachtere, subtielere interpretatie van architectonische silhouetten. In een reeks kledingstijlen zien we ronde vormen, volumineuze proporties en laagjes, die allen zorgen voor elegante gebeeldhouwde looks voor Pre-fall.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Spring/Summer 2016 Top Collections by City Report, met de meest inspirerende damescollecties vanaf de catwalks van New York, Londen, Milaan en Parijs. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Belstaff, Diesel Black Gold, Alexander Wang, Opening Ceremony, Versace, Prabal Gurung, Celine, J.W. Anderson, Jonathan Simkhai, allen Pre-Fall 2016.


Trendstop