• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Trends uit de SS17 Resort Collecties

Belangrijke Trends uit de SS17 Resort Collecties

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Nu de SS17 Resort collecties in volle gang zijn, brengt het catwalkteam van Trendstop u de laatste trends en invloeden die de catwalks momenteel domineren. Onze trendexperts hebben de belangrijkste looks die van invloed zullen zijn op zowel de hoog modische- als commerciële modecollecties vastgesteld en geanalyseerd.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie onmisbare SS17 Resort trends. Modernist Utility blaast nieuw de utilitaire trend nieuw leven in met een frisse, schone esthetiek. De nadruk op luchtigheid wordt in The Petal Effect duidelijk met de flinterdunne lagen die een vederlichte uitstraling verlenen aan vrouwelijke vormen. Met Viva Cuba krijgen prints een exotische en levendige uitstraling, dankzij rijke tropische tinten en een vleugje fiesta fun.

Modernist Utility

Utilitaire thema’s worden voor voorjaar/zomer 2017 in een nieuw jasje gestoken met een moderne uitstraling. Losse silhouetten in een palet van wit, room-wit en bruin verlenen luchtigheid aan functionele overalls, regenjassen en tunieken met fris katoen, gesteven kragen en functionele sluitingen die het schone gevoel versterken.

The Petal Effect

Zachte ruches en subtiele franjes creëren een laagjes-effect dat een ultra-lichte uitstraling aan kledingstukken verleent. Luchtige laagjes, zacht-gevormde pofmouwen en lagen, franjes in lagen op de zoom uitgevoerd in de allerlichtste stoffen, verfijnde pasteltinten of metaaltinten met parelmoer dragen bij aan de etherische esthetiek.

Viva Cuba

Bloemenprints stralen in de SS17 Resort collecties een vrolijke Zuid-Amerikaanse sfeer uit, met exotische bloesems en vakantieprints in weelderige tinten als rood, groen, paars, en blauw. All-over prints en grote motieven zorgen voor een flinke impact in zomerjurken en ontspannen setjes. Zomen met ruches en garneersels van corsages herinneren aan de exotische levendigheid van Cuba.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met een gratis exemplaar van SS16 Womenswear Catwalks Collections Forecast, met de meest commercieel relevante collecties, inspirerende foto’s en laatste bewerkingen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Jil Sander, Ji Oh, Acne Studio, Louis Vuitton, Christian Dior, Rochas, Chanel en Christopher Kane allen Resort Voorjaar/Zomer 2017.

Trendstop