• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Stylingtrends vanuit Coachella 2016

Belangrijke Stylingtrends vanuit Coachella 2016

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Coachella was wederom waar je zijn moest voor het laatste woord in streetstyle inspiratie. Beroemd om de vele celebrities die het muziekfestival bezoeken, is Coachella een festival dat een eclectisch stijl-bewust publiek aantrekt, waardoor het zo inspirerend is voor de modebranche. Met hun vinger altijd aan de pols, missen de Trendstop trendwatchers geen kans om de meest innovatieve stijlkeuzes van dit creatieve publiek bloot te leggen, en nu hebben zij, speciaal voor FashionUnited, deze rijkdom aan inspiratie gedistilleerd in drie hoofdzakelijke trends.

Sheer Layer Styling

Deze trend lijkt direct van een catwalk in Parijs of Milaan te zijn geplukt, maar komt veel beter tot zijn recht tegen een Californisch woestijn landschap. Het draait hier om opvallende combinaties: ondergoed met avondkleding, extra-lang met extra-kort, franjes en borduursels, chiffon en zonnebrillen.

Dark Daring Lips

Waarom zou je een factor gebruiken als je je lippen kunt beschermen met een gezonde laag donkere, fruitige lippenstift? Net als alle andere details, is make-up op Coachella vaak extreem. En als de ogen schuilen achter gespiegelde glazen, dan zullen de lippen sprekend moeten zijn. Dit seizoen zijn lippen donker en gedurfd, passend bij de Raspberry Oxblood tinten die we tevoorschijn zien komen voor herfst/winter 2017/18.

The Slit Skirt

Een basis zomerstuk als een kokerrok van jersey krijgt een eenvoudige doch effectieve update met een split. Combineer deze met een andere festival must-have, de crop top, voor een volmaakt evenwicht tussen lengte en volume.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s Festival Styling Report 2015, met de meest commercieel relevante collecties uit Parijs. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Coachella Street Style 2016


Trendstop