• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Streetstyle Trends voor Voorjaar/Zomer 2015

Belangrijke Streetstyle Trends voor Voorjaar/Zomer 2015

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ontdek met de overgang van voorjaar naar zomer de laatste trends uit de wereld van streetstyle, die onder meer in London, New York en Milaan te bewonderen waren. In ieder land zorgen de meest moderne voorjaar/zomer 2015 stijlen, gedragen door de meest vooraanstaande trend-setters, voor boordevol inspiratie, zoals door het Trendstop team gesignaleerd. Deze selectie van trends zal hoogst waarschijnlijk grote invloed uitoefenen op de reguliere mode, en zal deze van frisse en spannende updates voorzien, zowel als innovatieve aanpassingen en ongebruikelijke accessoires. Deze week presenteren we de lezers van FashionUnited met vier essentiële nieuwe trends uit ons Voorjaar/Zomer 2015 streetstyle rapport, met nieuwe looks voor zowel dames als heren.

Cool in Culottes

Broekrokken zijn een belangrijke trend voor voorjaar/zomer, en roepen beelden op van de jaren zeventig. Deze wijde silhouettes gaan goed gepaard met jasjes met motieven, jeansblouses en moterjasjes. Alles in een kleur gedragen houdt avondkleding minimalistisch. Korte lengtes zijn ook uitermate geschikt voor het dragen van opvallende schoenen.

Teenage Dreams

Streetstyle is dit seizoen jeugdig van aard, met speelse en uitsproken ontwerpen. Zomerjurken worden over spijkerbroeken gedragen, terwijl ontspannen tweedelige outfits eruit springen in bonte kleuren. Grappige tassen, truien met stripfiguuropdrukken en lieskousen gepaard met schoenen met motief behoren ook tot de hoogtepunten.

Crystal Clear Accessories

Doorzichtige materialen verlenen een vleugje futurisme aan dames streetstyle, zoals accessoires en schoenen. Boxy plastic schoudertassen onthullen hun inhoud, terwijl Space Age-achtige enkellaarsjes goed samen gaan met glinsterende Lurex enkelsokken. Pure witte ensembles verhogen het ultra-schone gevoel.

Doubled-Up Denim

Een belangrijke trend voor heren is gecoördineerde denim voor een update van vrijetijdskleding. Jasjes gaan gepaard met broeken met rechte of wijd-uitlopende pijpen in dezelfde kleur en textuur. Onderlagen zorgen voor contrast, zoals sweatshirts in pasteltinten en kraakheldere overhemden. Tactiele jassen en levendige accessoires maken een uitgesproken statement.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Voorjaar/Zomer 2014 Festival Trend Overview van Trendstop, met tientallen festivalmode en outfit ideeën, die u zullen helpen bij de planning van uw fast fashion en zomerfestival collecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: New York, Milaan, Londen en Parijs Streetstyle 2015.

Trendstop