• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Stoffentrends voor Herfst Winter 2019-20 Damesmode

Belangrijke Stoffentrends voor Herfst Winter 2019-20 Damesmode

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar drie onmisbare stoffentrends die de kledingstukken van het seizoen zullen beïnvloeden en versterken. Door de sfeer van ingetogen luxe komen hoogwaardige materialen naar voren met de focus op stoffen die verfijnd zijn door het gebruik van eenvoudige strakke lijnen en geringe details. De benadering is tactiel, waarbij Herfst Winter 2019-20 damesmode doordrongen is van een tastbaar gevoel van comfort en gemak. Onze zorgvuldig samengestelde catwalk-trendrapporten, gespecialiseerde stoffenprognoses en beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis vormt voor het nemen van beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie stoffentrends die de damesmodemarkt in FW19-20 en daarna zullen beïnvloeden. Unquilted Luxury Padding en Everday Luxury Leathers illustreren de evolutie van bovenkleding en basisstukken waarbij de ontwikkeling van materiaalgebruik deze sectoren tot een hoogwaardig niveau verheft. Artisanal Wanderer Knits transformeren ambachtstechnieken met een mondiale blik en statement-aantrekkingskracht voor een hedendaagse interpretatie van het klassieke elementen.

Unquilted Luxury Padding

Door traditioneel stikwerk te vervangen met gladdere, meer soepele looks creëren ontwerpers knusse winterse proporties die verfijnder zijn dan voorheen. Overdreven verhoudingen en meer naadloze constructies voegen een nieuwe verfijning toe aan bovenkledingsilhouetten met glanzende satijnen afwerkingen die hun luxueuze uitstraling versterken.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, Balenciaga, Salvatore Ferragamo, allen Herfst Winter 2019-20.

Artisanal Wanderer Knits

Statement breiwerken dit seizoen smelten subtiele tribal invloeden samen met hedendaags handwerk in een nieuwe versie van ambachtelijke technieken. Overdreven grote silhouetten beschikken over extreme franjedetaillering met een zwierige beweging die de uitstraling van een zwerver oproept, terwijl wereldreizigers inspiratie bieden voor uitgesproken monochrome grafische prints en motieven.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Ports 1961, Tory Burch, Area, allen Herfst Winter 2019-20.

Everyday Luxury Leathers

Leer voegt dit seizoen een element van verheven luxe toe aan basisstukken, met uitvoering van bovenkleding en pakken in hoogwaardige huiden. Gladde afwerkingen en fijne, lichte uitvoeringen bieden een strakke, maatwerk look met een luxueuze warmte en diepte die de eenvoudige silhouetten versterken.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Boss, Bottega Veneta, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Material Directions rapport van Trendstop, met alle onmisbare stoffentrends vanuit de top modeshows van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Stoffentrends
Trends
Trendstop