• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Schoenentrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Belangrijke Schoenentrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Terwijl de modemaand zich voortzet in de grote modesteden New York, Londen, Milaan en Parijs, zijn de Trendstop trendexperts druk bezig iedere catwalklook te analyseren om de nieuwe ontwikkelingen in damesmode vast te leggen. Ieder aspect van modeontwerp wordt in acht genomen, van collectie, kleur, print en stof tot kleding en accessoires. Deze week presenteren wij aan de lezers van FashionUnited een selectie trend-bepalende damesschoenen die op de Herfst/Winter 2016-17 catwalks te zien waren. Met deze drie trendy maar commercieel relevante updates bent u iedereen een stapje voor. Dit seizoen experimenteren ontwerpers met nieuwe interpretaties van textuur en oppervlakte, terwijl stijlen variëren van minimalistisch tot elegante decoratie. Wees geïnspireerd!

Winter Textures

Damesschoeisel maakt de transitie naar winter met zware materialen die een knusse uitstraling verlenen aan de modellen. Grove breisels, zacht bont en dikke vacht verhogen de warme uitstraling en updaten stijlen die normaliter in de zomer gedragen worden, zoals slippers, pumps met open teen en laag uitgesneden laarsjes.

Modern Minimalist

Schoenen worden teruggebracht naar de essentie, met schone, hedendaagse stijlen met een minimalistische esthetiek. Zuiver wit leer is een belangrijke trend voor laarzen, zowel in een matte als glanzende afwerking. Zwarte details vormen een schril contrast in de zolen en veters, terwijl de hakken futuristisch ogen met transparante panelen.

Interiors Inspired

Schoenenontwerpers laten zich inspireren door de wereld van interieurs, met decoratieve looks waarbij de nadruk light op oppervlakte en textuur. Hoge laarzen bedekt met glimmende satijnen stoffen versierd met sierlijke borduursels herinneren aan bekleding of behang, terwijl in hoge hakken tastbare afwerkingen of bloemenpatronen verwerkt zijn.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s Women’s Essential Edit visuele presentatie van juli 2015, waarin belangrijke schoenentrends in real-time in een inspirerend videoformat te zien zijn. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

We nodigen u ook uit om het laatste deel van onze maandelijkse Women’s Footwear Essential Edit serie, samen met onze februari 2016 presentatie, hier te ontdekken.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Baja East, BCBG Max Azria, Christian Siriano, Alexander Wang, Derek Lam, Topshop Unique, Erdem, Alexander McQueen, Charlotte Olympia Herfst/Winter 2016-17.


Trendstop