Belangrijke Schoenenmode op de Catwalks voor SS18

De catwalkexperts van Trendstop presenteren de nieuwste damesschoenentrends die van invloed zullen zijn op voorjaar/zomer 2018 en de daaropvolgende seizoenen. Ons specialistische schoenenteam heeft de meest essentiële trends en innovatieve ontwerpen vanaf de catwalks in Londen, Milaan, Parijs en New York uitgelicht en geanalyseerd om u de belangrijke looks te brengen die uw volgende collecties zullen inspireren. Ons uitgebreide schoenenoverzicht, met bijbehorende beelden, beoordeelt de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor uw de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie schoenentrends die van belang zullen zijn voor voorjaar/zomer 2018. In het geval van de Fashion Rain Boot wordt de klassieke Wellington opnieuw uitgevonden, waarbij het jeugdige festival basisstuk volwassener wordt. De slipper krijgt in Beach Party Feet een update voor SS18 met frisse, modieuze invloeden en nieuwe hybride concepten. De Sculpted Sole Sneaker verheft high-tech onderdelen tot avant-garde status, terwijl de functionele, performance eigenschappen behouden worden.

The Fashion Rain Boot

Belangrijke Schoenenmode op de Catwalks voor SS18

De Wellington laars krijgt een high fashion makeover met waterafstotende materialen als plastic en Perspex. Doorzichtige schachten en coatings van glanzend vinyl stralen een praktische verfijning uit en illustreren hoe zowel hoge laarzen als laarzen op kuithoogte ook in de zomer kunnen worden gedragen.

Beach Party Feet

Belangrijke Schoenenmode op de Catwalks voor SS18

De basisslipper wordt deze zomer aangekleed met een reeks trendy materialen en afwerkingen. Technisch satijn, stapelzolen en klimsport details combineren een sportieve houding met een modieuze benadering, terwijl een hoge hak een hybride stijl introduceert uit de sandaalsector.

The Sculpted Sole Sneaker

Belangrijke Schoenenmode op de Catwalks voor SS18

Gymschoen silhouetten krijgen een extreme uitvoering met zware zolen in extra-grote proporties. Grove boogdetails en overdreven tenen geven deze sportschoenen een ultramoderne, conceptuele uitstraling, maar bieden tevens een schokdempende werking en comfort.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2017-18 Footwear on the Catwalks rapport van Trendstop, een samengesteld overzicht van de belangrijkste schoenentrends van de vooraanstaande internationale ontwerpers. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Schoenenmode op de Catwalks voor SS18

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: allen Chanel, Marni, MM6 Maison Margiela, Marc Jacobs, Fenty x Puma, Mary Katrantzou, Louis Vuitton, Public School, Loewe allen Voorjaar Zomer 2018.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN