• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Schoenenconcepten Herfst/Winter 2018-19

Belangrijke Schoenenconcepten Herfst/Winter 2018-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De schoenenexperts van Trendstop presenteren drie inspirerende thema’s die van invloed zullen zijn op de categorieën laarzen, pumps en sportschoenen in herfst winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Lezers van FashionUnited zullen de essentiële silhouetten, onderdelen en stylingelementen ontdekken die onmisbaar zullen zijn voor de planning van uw volgende schoenencollectie. Ons uitgebreide schoenenverslag licht de belangrijkste looks van het seizoen uit en analyseert en beoordeelt deze vervolgens op hun commerciële waarde, waardoor u de juiste beslissingen kunt maken voor uw collectie.

Deze week presenteert Trendstop drie van de belangrijkste schoenenmodellen van het seizoen. The Loose Fit Longline introduceert nieuwe silhouetten die een frisse kijk bieden op vorm en pasvorm in de categorie laarzen. The Contemporary Court toont hoe een klassieke stijl zich blijft ontwikkelen met moderne lijnen en conceptuele vormen. Voortbordurend op de huidige hybride trend, verenigt The Fashion Sports Hiker performance met bruikbaarheid, met traditionele wandelstijlen en technische sportkenmerken die op succesvolle manier gecombineerd worden.

The Loose Fit Longline

Lange laarzen krijgen in de herfst een meer ontspannen uitstraling met losse schachten, brede randen en ruches van leer. Ultrazachte huiden en knapperige papierachtige texturen versterken verkreukelde texturen die geklede formaliteit met een ontspannen lounge esthetiek combineren.

The Contemporary Court

De klassieke pump wordt nieuw leven ingeblazen met een hedendaagse look. Minimalistische styling wordt verheven met golvende randen en verfijnde, conceptuele hakvormen, terwijl hoog aangesloten pumps een moderne doch ingetogen uitstraling hebben.

The Fashion Sports Hiker

Performance sporten wenden zich tot de vrije natuur met gympen die geïnspireerd zijn door wandellaarzen en schoenen. High-top silhouetten bevatten een stevige zool met gripvast profiel, sportieve veters en skischoen sluitingen en beschermende gevoerde details. Metallic afwerkingen en veelkleurige veters doen denken aan bungeetouwen en overlevingsdekens.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Footwear Forecast van Trendstop, met belangrijke silhouetten, styling trends en inspirerende beelden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: : Jil Sander, Maison Margiela, Valentino, Dries Van Noten, Jil Sander, Stella McCartney,Coach, Vivienne Westwood, Fashion East, allen Herfst Winter 2017-18.

Trendstop