• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke print- en motieftrends voor voorjaar/zomer 2016

Belangrijke print- en motieftrends voor voorjaar/zomer 2016

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Trendstop experts hebben de meest inspirerende, best-verkopende prints voor het komende voorjaar/zomer seizoen samengesteld. Ontdek hoe vooraanstaande ontwerpers de nieuwe prints in onze S/S16 Print & Embellishment Forecast benutten. De prognose bestaat uit 20 must-have trends in gespecialiseerde onderdelen voor All-Over Prints, Multi-Application en Stripes & Checks, samen met de meest recente kunstwerken van onze beste kunstenaars. Als onderdeel van de samenwerking tussen Trendstop.com en FashionUnited, onthullen de Trendstop printexperts Bold & Beautiful Florals, een belangrijk All-Over Print voor S/S16.

Bold & Beautiful Florals

Het komende voorjaar wordt speels met de nadruk op uitgesproken bloemen in levendige kleuren en overdreven proporties. Deze trend ontleent een opvallend moderne uitstraling aan kleding en accessoires.

De pasteltinten en uitgesproken silhouetten van deze essentiële look uit de All-Over Prints categorie benadrukken het ultra-vrouwelijke karakter van deze bloementrend. Opgeblazen bloesems vallen op op lichte breisels, terwijl grafische herhalingen speels overkomen in vrolijke kleuren op gelaagde vormen. We zien ook hoe enkele plaatsingen op een krachtig gekleurde achtergrond een retro-look kunnen updaten.

Exclusieve Aanbieding

De Trendstop S/S 2016 Print & Embellishment Forecast, met vier essentiële kleurtrend categorieën: All-Over Prints, Multi-Application, Stripes & Checks en Original Artworks…bestel het volledige rapporthier bij Trendstop >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FU20SS16PRINT een korting van 20 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 prognoses, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

Trendstop