• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Pre-Fall 2018 Collecties

Belangrijke Pre-Fall 2018 Collecties

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De catwalkexperts van Trendstop presenteren de nieuwste collecties van een aantal van de meest invloedrijke ontwerpers van het pre-fall 2018 seizoen. Met een assortiment seizoenvrije mode hebben de pre-fall shows een plek veroverd als essentieel onderdeel van de modekalender, en beïnvloeden daarmee damesmode in 2018 en de daaropvolgende jaren. Ons uitgebreide catwalkverslag en de bijbehorende pre-fall beelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, zodat u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week bieden we lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke pre-fall 2018 collecties. Phillip Lim wendt zich tot de zee, en geeft de langlopende militaire trend een nautische impuls, terwijl Givenchy colour-blocking moderniteit introduceert aan traditionele kenmerkende stijlen. Bij Missoni voegen retro-modernisme en een stedelijke interpretatie van folk een gevoel van plezier en vrijheid toe aan de kenmerkende breisels van het modehuis.

3.1 Phillip Lim

Matrozen en zeevaarders waren de inspiratie achter grofgebreide truien zeemenstruien en mariniersjassen in de pre-fall collectie van Phillip Lim. De getailleerde jassen en korte zeemansbroeken waren beïnvloed door militaire uniforms. Arantruien gaven een interpretatie van de aanhoudende grofgebreide truien trend, met een update in de vorm van verkorte lengtes en een gedeconstrueerde esthetiek.

Givenchy

De tweede collectie van nieuw creatief directeur Clare Waight Keleer bood een frisse, grafische interpretatie van de stijl van het historische modehuis. Uitgesproken blocking, opvallende visgraat- en zigzagmotieven, allemaal in een monochroom palet, benadrukten de omvang van stijlvol nepbont en plooirokken – twee van de belangrijke kenmerken van het seizoen.

Missoni

Een jaren zeventig uitstraling benadrukte een collectie volkse, nostalgische stukken van Missoni. Klassieke breisels werden nieuw leven ingeblazen met een speelse interpretatie van vintage, met ouderwetse breisels en gehaakte capes in levendige Technicolour tinten en rijke retro bruintinten, terwijl het stedelijke karakter naar voren kwam in de veelkleurige bontjassen gepaard met sportieve joggingbroek met logo.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Resort 2018 Key Apparel Directions rapport van Trendstop, met alle essentiële modelooks uit de meest invloedrijke Resortcollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: 3.1 Phillip Lim Pre Fall 2018, Givenchy Pre Fall 2018, Missoni Pre Fall 2018.

Trendstop