Belangrijke Lederkleuren voor Dames Herfst Winter 2019-20

De kleuren- en stoffenexperts van Trendstop presenteren de kleurentrends die van invloed zullen zijn op de ledermarkt in FW19-20 en daarna. Ons team onthult de onmisbare tinten die tijdens de internationale modeshows te zien waren, en onderzocht deze op de vooraanstaande lederbeurs, Lineapelle in Milaan. Deze belangrijke ledertinten, die essentieel zijn voor het palet van het seizoen, zullen integraal zijn binnen de lederen mode-, accessoire-, en schoenencollectie. Ieder seizoen identificeren, analyseren en beoordelen onze uitgebreide kleurenprognoses de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste basis krijgt voor het nemen van beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke kleuren voor vrouwen, die een integraal onderdeel vormen van het FW19-20 seizoen. Zwarte en bruine tinten voegen weelderigheid en diepte toe aan klassieke basistinten, en creëren daarmee de meer verfijnde, hedendaagse basistonen Dark Navy Charcoal en Mangosteen. Lichte tinten voor ieder seizoen zien we terug in Marble Flint, een verfijnde interpretatie van nonchalante grijze tinten die nog verder versterkt worden door textuurmatige afwerkingen.

Mangosteen

 Belangrijke Lederkleuren voor Dames Herfst Winter 2019-20

Roodbruine tinten versterken het luxe gevoel van lederwaren en kleding met gladde, lichte huiden die opgepoetst zijn tot een rijke glans. Rijke, fruitige roodtinten met een subtiele bruine gloed weerspiegelen de focus van het seizoen op hoogwaardige kwaliteit.

Dark Navy Charcoal

 Belangrijke Lederkleuren voor Dames Herfst Winter 2019-20

Klassiek donkerblauw krijgt voor herfst een update met een verfijnd zwartgeblakerde houtskool ondertoon. Verduisterde tinten verlenen een door kleur-doordrenkte uitstraling aan zacht suède, terwijl gepoetst lak een extra dimensie toevoegt die leder en huiden verrijkt.

Marble Flint

 Belangrijke Lederkleuren voor Dames Herfst Winter 2019-20

Tinten grijs halen inspiratie uit de verkoelende eigenschappen van marmer. De steenachtige eigenschap van bleke neutrale tinten zijn versterkt door de kalkrijke, matte afwerkingen die toegepast zijn op gladde huiden en schubbige slangenhuid. Soepele, sponzige ledersoorten introduceren een element van zachtheid.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2018-19 Women’s Leather Colours Forecast van Trendstop, met de belangrijkste lederkleuren voor het komende seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

 Belangrijke Lederkleuren voor Dames Herfst Winter 2019-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Dion Lee Pre-Fall 2017, Russo di Casandrino Herfst Winter 2018-19, Carolina Herrera Pre-Fall 2017, Dion Lee Voorjaar Zomer 2018, Russo di Casandrino Herfst Winter 2018-19, Creatures of Comfort Voorjaar Zomer 2018, Rejina Pyo Voorjaar Zomer 2018, Pellami Ciceri Herfst Winter 2018-19, Giorgio Armani Voorjaar Zomer 2018.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN