• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17 Herenmode

Belangrijke Kleurentrends voor Herfst/Winter 2016-17 Herenmode

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Vlak voor het begin van de herfst/winter 2016-17 herenmodeshows in Londen, presenteren de trendexperts van Trendstop.com de lezers van FashionUnited met een exclusieve eerste blik op een aantal inspirerende kleurentrends die in de catwalkcollecties van dit seizoen van invloed zullen zijn. Oorspronkelijk vorig jaar al voorspeld, zien we hoe deze essentiële tinten een impact zullen hebben op herenmode voor herfst/winter 2016-17, en helpen u een begin te maken aan uw eigen herfst/winter collecties. Dit seizoen weerspiegelt een fris, koel palet het koude klimaat, met schakering van ijzige blauwe tinten. Houdt deze must-have kleuren in de gaten tijdens het herfst/winter 2016-17 catwalkseizoen, nu dat de vooraanstaande herenmodeontwerpers van over de hele wereld hun nieuwste collecties op de catwalks van New York, Parijs, Londen en Milaan presenteren.

Arctic Denim

Deze tint wordt, met zijn ijzige karakter en grijze gloed, naar verwachting een van de belangrijkste kleuren van het seizoen. Herenmodeproducten krijgen van een frisse, koele uitstraling, van formele overhemden en pakken tot gevlekte mat leren schoeisel.

Midnight Ink

In de categorie Neutrals & Core zien we de ontwikkeling van indigo met een donkere zwart-blauwe toon, waarmee diepte aan de collecties wordt ontleend. Kleding en accessoires zijn daardoor uitermate verfijnd. Mooi gesneden wollen jassen en glanzende leren tassen behoren tot de hoogtepunten.

Tricolour Blue

Tot slot biedt de Accents & Active categorie een vaderlands blauw met een hedendaags tintje. Stijlen vallen op met uitgesproken, frisse tonen, en verlenen daarmee sportieve dimensie aan ontspannen sweatshirts van jersey. Verschillende texturen creëren spanning, zoals te zien is in de stoffencombinatie in utilitaire tassen en pluizige ensembles.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2016 Colour Usage on the Catwalk Report van Trendstop, met essentiële kleurentrend informatie van de catwalks van vooraanstaande modeontwerpers die uw herenmodecollecties voor dit seizoen zullen inspireren. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Hermes, Maison Margiela, Antonio Marras, 3.1 Phillip Lim, Costume National Homme, Juun J, Christopher Shannon, Dirk Bikkembergs, Pigalle allen Herfst/Winter 2015-16.


Trendstop