Belangrijke Kleurentrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Dompel jezelf voor Herfst/Winter 2015-16 onder in de wereld van kleur. Een palet van spannende, moderne tinten geven damesmode een hedendaagse update, met frisse nieuwe looks, van mode en accessoires tot schoenen. Ontdek hoe deze kleuren een belangrijke invloed zullen hebben op de fast fashion markten in herfst/winter 2015-16 en ook op de reguliere modemarkten voor herfst/winter 2016-17. Deze week krijgen lezers van FashionUnited een sneak peek van Modern Seventies Brown, een essentiële groep kleuren voor herfst 2016. Deze retro tinten roepen nostalgie op voor de jaren 70 met rijke kleurschakeringen zoals chocolade, kastanje en koffie. Modern Seventies Brown is een van tientallen trends waar Trendstop het tijdens zijn aankomende Fall 2016 Trend Forecast Presentation >> in Londen volgende maand over zal hebben.

Modern Seventies Browns

Belangrijke Kleurentrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Ideaal voor herfst, krijgen toffee-kleurige tinten een warme oranje ondertoon voor de herfstcollecties, waaronder onze belangrijke herfst/winter 2015-16 modekleur Pumpkin Caramel. Ontspannen, vrouwelijke silhouettes herinneren aan de verfijnde stijl van de jaren 70, terwijl winterse wollen breisels comfort verlenen aan het geheel. Neutrale kleurcontrasten, die op details in jassen en schoenen te zien zijn, kunnen worden gebruikt voor een frisse, moderne look.

Hier zien we hoe zwart gepaard gaat met Modern Seventies tinten om een schril hedendaags contrast te creëren, waarmee de rijkdom van diepe paarse tinten benadrukt wordt. Blocking en herhalingen vallen op in geometrische patronen, benadrukt met aaibare stoffen en bruine tinten met een steenrode gloed. Deze trend is zowel voor heren- als damesmode geschikt, zoals te zien was in de laatste herfst/winter collectie van Givenchy.

Belangrijke Kleurentrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Bezoek onze evenementen

FashionUnited en Trendstop nodigen u uit om de inspirerende Fall 2016 Trend Forecast Presentation bij te wonen, die op 14 mei in Londen plaatsvindt. Neem deel aan deze verhelderende presentatie vol trendinspiratie, consumententrends, kleuren, prints, stoffen en meer, waarmee u Herfst 2016 goed voorbereid ingaat. Klik hier >> Belangrijke Kleurentrends op de Catwalk: Damesmode Herfst/Winter 2015-16

Lezers van FashionUnited kunnen ook deelnemen aan de aankomende Fashion Trend of the Year Modern Seventies Online Briefing van Trendstop, die op donderdag 9 april plaatsvindt. Mis het niet; boek uw gratis plaats op onze EventBrite pagina >>.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto's via Trendstop.com: Prabal Gurung, Most Favoured Nation, beiden Herfst/Winter 2015-16, Chloe Gassian, Evan Robarts, Givenchy, Celine, beiden Herfst/Winter 2015-16, Neutelings Riedijk Architects, Balconies by Ville Hyhko.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN