• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke kleur op de catwalk: Damesmodetrends voor herfst/winter 2015-16

Belangrijke kleur op de catwalk: Damesmodetrends voor herfst/winter 2015-16

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De experts van Trendstop hebben de must-have tinten van het seizoen geanalyseerd en samengevat in een inspirerend kleurenscala voor herfst/winter 2015-16. Deze kleuren werden op de catwalks in alle modesteden gespot. Lees door en ontdek hoe damesmode een update krijgt met deze moderne tinten, van kleding tot accessoires en schoenen. Naar mate het catwalkseizoen vordert, zien we hoe kleur zich ontwikkeld in New York en Londen met nieuwe collecties van invloedrijke merken als Opening Ceremony, Proenza Schouler en Marc by Marc Jacobs. Deze week krijgen lezers van FashionUnited een eerste blik op de herfst/winter tint Cayenne.

Cayenne

Deze kruidige tint combineert bruin met oranje en geeft een moderne uitstraling aan het klassieke oranje. Cayenne is een uitstekende kleur voor de herfstgarderobe en verleent aan damesstijlen een aantrekkelijke warmte en commerciële aantrekkelijkheid. In vrijetijdskleding oogt deze kleur ontspannen in alle silhouetten en stoffen, terwijl meer opvallende ontwerpen gebruik maken van speelse motieven of inspiratie uit de sportmode.

Cayenne was een invloedrijke kleur op de catwalks van New York. Ontwerpers lieten zien hoe cayenne kan worden toegepast op luxe stoffen voor een meer verfijnde uitstraling. Lurexvezels en zijde creëren elegantie in de vorm van damesachtige jurken, met monochrome kleurcontrasten voor meer dieptewerking. Pluche bontjasjes en tassen van glimmend krokodillen-en slangenleer behoorden ook tot de hoogtepunten.

Exclusieve aanbieding

Trendstop Herfst/Winter 2015-16 Damesmode kleur op de Catwalks rapport; ontdek nog meer catwalktrends, hier bij Trendstop.com >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited met de promocode FUINSIDER10 voor een korting van 10 procent op het Trendstop Insider Membership pakket.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto's: Opening Ceremony, Lacoste, Proenza Schouler, Marc by Marc Jacobs, Cushnie et Ochs, Zac Posen, Adeam, allen herfst/winter 2015-16.

Trendstop