• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Kledingconcepten voor Herfst/Winter 2018-19

Belangrijke Kledingconcepten voor Herfst/Winter 2018-19

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het damesmodeteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste blik op de belangrijke herfst/winter 2018-19 trends die van invloed zullen zijn op de confectiemarkt. Van de innovators op de internationale catwalks tot de trendsetters op straat, spelen onze experts in op de essentiële inspiratiebronnen en onthullen de thema’s die bepalend zullen zijn voor de categorieën tops, rokken en jassen in herfst/winter 2018-19. Onze uitgebreide prognoses brengen inspirerende ideeën, diepgaande analyses en beoordelingen van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend samen, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw collectie.

Deze week presenteert Trendstop drie kledingsilhouetten die onmisbaar zullen zijn voor iedere damesgarderobe voor herfst/winter 2018-19. The Crafted Sweat verheft atletische vrijetijdsstukken met moderne handarbeid- en maatwerktechnieken. The Paper Bag Skirt verleent een nieuwe volwassenheid en elegantie aan roksilhouetten, met een eenvoudige, vrouwelijke uitstraling. Parkas worden extragroot door de extreme vullingen en opgeblazen proporties die dit seizoen rijk zijn.

The Crafted Sweat

Vetersluitingen geven de sportieve trainingsitems een ambachtelijke uitstraling. Nonchalante vetersluitingen – geïnspireerd door korsetten - en uitsparingen met ruches zorgen voor vrouwelijke details in mannelijke proporties en silhouetten. Neutrale tinten en rijke donkerrode tonen met felle accenten zorgen voor het behoud van de hedendaagse look.

The Paper Bag Skirt

Losse plooien leggen de nadruk op de taille in deze belangrijke rokkentrend. Langere lengtes vallen onder de knie of net boven de enkel voor een formelere, volwassen uitstraling, met een gestrikte taille als vrouwelijk element. Luxueus zware stoffen en metallic afwerkingen maken een statement, terwijl klassiek katoen een nonchalantere uitstraling biedt.

The Super Padded Parka

Mode en functie treffen elkaar met trendy, Arctische gevulde parka’s. Extragrote gestikte panelen creëren een groot silhouet en voegen daarmee groter comfort en warmte toe. Zachtroze tinten en gedempte neutrale tonen versterken de lichte, opgeblazen ontwerpen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Tops & Shirts Directions van Trendstop, met opkomende invloeden en belangrijke silhouetten voor seizoensgebonden kleding. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via: Hellessy, London Street Style, Y Project Fall Winter 2017-18, Lacoste Fall Winter 2017-18, London Street Style, Ellery Pre Fall 2017, Nina Ricci Pre Fall 2017, London Street Style, Pringle of Scotland Pre Fall 2017

Trendstop