• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Herfst 2016 Denimtrends door Trendstop

Belangrijke Herfst 2016 Denimtrends door Trendstop

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wees iedereen voor met een eerste blik op een selectie onmisbare denimtrends die in herfst 2016 hun opwachting maken. Het vooraanstaande modetrend forecastingbureau Trendstop presenteert lezers van FashionUnited een voorproefje van haar vakkundige analyses. We zien hoe ontwerpers hun stijlen een update geven met fijn-gesneden silhouetten voor een moderne uitstraling, terwijl donkere, rauwe denim kleurschakeringen verfijndheid uitstralen in diverse vormen. Als contrast, blazen items uit de Modern Seventies nieuw leven in de jeugdige denimsector.

Modern Seventies Denim

De door de jaren zeventig geïnspireerde items worden gemoderniseerd, met een combinatie van retroverwijzingen en strakke, hedendaagse silhouetten. Broekrokken met flare, hedendaagse overalls en zachte spijkerbroeken met wijde pijp behoren tot de belangrijkste vormen.

Tonal Patchwork

Patchworkdenim oppervlakken vallen op creaties uitgevoerd in tonale tinten indigo. Bij elkaar verzamelde stukken stof en gerafelde randen creëren een op maat gemaakte ontspannen look. Schone lijnen en eenvoudige snitten vormen de perfecte achtergrond voor opvallende stoffen.

Untreated Dark Denim

Hoogwaardige denim imiteert stijlen die niets met denim te maken hebben, waardoor de grenzen tussen denim en andere weefsels vervaagt. Stoffen worden meerdere malen geverfd om het diepe indigoblauw van rauwe denim te bereiken. Modieuze high fashion silhouetten verhogen het hedendaagse karakter.

Wilt u hier meer over weten? Vraag dan nu de Custom Denim Directions aan. Mail [email protected] voor meer informatie.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Fall/Winter 2015-16 Women’s Denim Forecast, met 5 essentiële denimthema’s waarmee u uw denimcollecties kunt plannen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Creatures of Comfort Fall '16, Kings of Indigo, Paris Street Style.


Trendstop