Belangrijke Denimtrends vanuit Denim Première Vision Voorjaar/Zomer 2017

De vooraanstaande modebeurs Denim Première Vision is een van de meest invloedrijke denimevenementen, en biedt bezoekers een uitgebreid platform waar inkopers, pers en branchegenoten de grootste wevers, wassers en spinsters kunnen ontmoeten. Ieder seizoen komen duizenden bezoekers af op de Fira Montjuic in Barcelona om de laatste ontwikkelen op denimgebied te ontdekken, van nieuwe technologieën en afwerkingen tot kleuren, stoffen en passementen. Het Trendstop team is onlangs teruggekeerd van de Denim PV Voorjaar/Zomer 2017 editie, en onthult voor de lezers van FashionUnited drie splinternieuwe inspirerende denimtrends. Dit seizoen was het thema ‘Mansion of Denim’, met denimcollecties die beïnvloed waren door wind, hitte en droge lucht om verse zomerse stukken te creëeren met een hedendaagse edge.

Frayed at the Edges

Belangrijke Denimtrends vanuit Denim Première Vision Voorjaar/Zomer 2017

Denim krijgt in Voorjaar/Zomer een update met gerafelde randen voor extra tastbaarheid. Passementen van losse draadjes zijn te vinden op jasjes, jeans en tops, en voegen daarmee interessante details toe aan vrijetijdslooks. Veelvuldige toepassingen verhogen het getextureerde effect op enkele stukken, zoals te zien is op de zomen van zakken en tailles.

Eastern Elegance

Belangrijke Denimtrends vanuit Denim Première Vision Voorjaar/Zomer 2017

Voorjaar/Zomer 2017 collecties zijn geïnspireerd door de sfeer van Oosterse Elegantie. Verfijnde Japanse werkkleding silhouettes komen veelvuldig voor in stukken als broeken met wijde pijpen en tuniek-vormige jasjes, terwijl Oriëntaalse prints uitgevoerd zijn in klassieke jeanstinten voor een moderne twist.

Intensely Indigo

Belangrijke Denimtrends vanuit Denim Première Vision Voorjaar/Zomer 2017

Dit seizoen straalt denim een nieuwe verfijning uit met deze elegante kleur. Intense Indigo tinten introduceren diepte aan de kledingstukken, en creëren een formele ondertoon in voorjaarsjeans, jasjes en overhemden. Strakke snitten en lichte garen complementeren de donkere tonen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van de complete Spring/Summer 2016 Denim Première Vision Report van Trendstop, met essentiële informatie over trendforums, merken om in de gaten te houden, top trends en Editor’s Picks waarmee u inspiratie kunt opdoen voor uw nieuwe denimcollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Denimtrends vanuit Denim Première Vision Voorjaar/Zomer 2017

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Baykanlar Tekstil, A14 Denim by Ak Özbekler, Mesura Tekstil, Toray International, Mesura Tekstil, Denim PV, Tavex, Blue Farm, Artistic Milliners allen Voorjaar/Zomer 2017.


 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN