• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Dames Printtrends voor Herfst/Winter 17-18

Belangrijke Dames Printtrends voor Herfst/Winter 17-18

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het printteam van Trendstop presenteert de laatste looks direct vanuit de internationale modebeurzen en op straat, waardoor u verzekerd bent van de beste deskundige analyses voor de printkeuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends zijn ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op drie van de essentiële dames printtrends die hun opwachting maakten tijdens de Europese beurzen en op straat en invloed zullen hebben op het herfst/winter 17-18 seizoen. Heightened Blooms en Into the Wild illustreren het aantrekkelijke van exotische dieren- en bloemenprints voor het tussenseizoen met donkere tinten en grafische lijnen en bloemenprints, terwijl Talk the Type een speels aspect toevoegt aan minimalisme met riskante slogans en nieuwe toepassingen.

Heightened Blooms

Bloemenprints worden dit najaar/winter seizoen vernieuwd met levendig gekleurde bloesems tegen een donkere achtergrond voor groter contrast. Grote prints en motieven die het hele vlak dekken versterken het bloemige gevoel van formele kleding en schoenen.

Talk the Type

Typografische prints verlenen een jeugdige uitstraling aan sportieve looks dankzij nieuwe opdrukken en speelse slogans. Uitgesproken lettertypes en monochrome paletten ogen strak en minimalistisch, maar met een humoristisch tintje.

Into the Wild

Dierenprints ontwikkelen zich dit najaar met exotische motieven voorzien van moderne grafische prints. Scherpe vectorgrafiek motieven zijn uitgevoerd in opvallende bonte kleuren en metallics die avondkleding voorzien van een moderne uitstraling.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring/Summer 16 Colour Forecast van Trendstop, een essentieel rapport met de meest commercieel relevante collecties, inspirerende beelden en laatste mode. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Paris Street Style, Dr Martens SS17, Paris Street Style, Milan Street Style, Eleven Paris SS17, Milan Street Style, Paris Street Style, Beatrice B SS17, Paris Street Style.

Trendstop