• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Banana Republic verkoopt kleding tijdens show New York Fashion Week

Banana Republic verkoopt kleding tijdens show New York Fashion Week

Door Yenthe Stuurman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Tijdens de presentatie van de herfstcollectie 2016 van Banana Republic tijdens New York Fashion Week op 13 februari, is het mogelijk om de kledingstukken uit de show direct op de website van het merk te kopen. Als de show van start gaat zullen zes items uit de collectie direct te koop zijn. Dat meldt Fashionista.

De prijzen zijn nog niet bekend, maar zullen niet veel afwijken van de bestaande prijzen, laat een vertegenwoordiger van Banana Republic weten aan Fashionista. Het is niet gebruikelijk voor retailers in de prijsklasse van het merk om hun collectie tijdens de presentatie online aan te bieden.

@lowstoluxe in one of our faves from The Party Shop. Shop our Black Tweed Mini via #LinkInProfile

A photo posted by Banana Republic (@bananarepublic) on

Banana Republic is niet het eerste merk dat items verkoopt tijdens de catwalkshow. Versus Versace’s voorjaar-/herfstcollectie van 2015 was ook verkrijgbaar zodra het eerste model de catwalk op liep en Tommy Hilfiger bood zijn limited edition-collectie direct na zijn herfst/-wintercollectie show van 2015.

Er wordt al langer nagedacht over een nieuwe insteek van New York Fashion Week. Diane von Furstenberg, president van de CFDA, schakelde de Boston Consulting Group in om te onderzoeken of een commerciële insteek van het modevenement een goed idee is.

Beeld: Banana Republic

Banana Republic