• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Are you ready to rock a rail?

Are you ready to rock a rail?

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Protest en DC organiseren op 18 november het railslide evenement "Rock a rail" in de vernieuwde Uithof in Den Haag. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er een uitdagend park gemaakt door professionele shapers. De deelnemers kunnen een heleboel verschillende slides en uitgebreide streetunit verwachten.

Via verschillende mediapartners is het sinds enkele weken mogelijk vooraf in te schrijven op internet en tot groot genoegen van de organisatie stromen de inschrijvingen binnen. Voor zover duidelijk zal bij het evenement een groot deel van de Nederlandse top snowboarders aanwezig zijn.

Rondom de wedstrijd wordt er voor allerlei vermaak gezorgd zoals een snowboardcinema, een game-unit, kapsalon, boarderslounge op de sneeuwbaan, verschillende de bands en DJ's (waaronder DJ Jody Koenders) en nog veel meer! Toeschouwers kunnen gratis naar binnen en kunnen het geheel gadeslaan vanuit het snowboard café of vanaf de brug over de sneeuwbaan.

De trainingen beginnen om 17:00u en het evenement zal rond 01:00u afgelopen zijn.

Protest boardwear bestaat sinds 1993 en verkoopt inmiddels al in 30 landen in en om Europa. Protest onderscheidt zich in de boardwear markt door trendy maar tegelijkertijd technische board- en streetwear te brengen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De collectie is verdeeld in mannen, vrouwen en kids vanaf maat 104.

Voor meer informatie over het evenement:

www.protest.eu

Protest