• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Alexander Wang X The Weeknd

Alexander Wang X The Weeknd

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Na zijn vertrek als hoofdontwerper bij modehuis Balenciaga, stort Alexander Wang zich nu op een nieuwe samenwerking. Wang slaat de handen ineen met de Canadese zanger The Weeknd voor een capsulecollectie, genaamd WangXO.

Afgelopen zomer kondigde Wang zijn vertrek bij Balenciaga aan en verklaarde dat hij zich volledig op zijn eigen merk wil richten. Eerder deze week liet de modeontwerper op zijn Instagramaccount weten een collectie met The Weeknd gemaakt te hebben. “WangXO is een limited edition capsulecollectie, mede ontworpen door Alexander Wang en The Weeknd’s modemerk XO,” aldus Wang.

De WangXO collectie bestaat uit T-shirts, bandanas en hoodies, bedrukt met grafische prints, het XO-logo en songteksten. De lijn is vanaf eind deze maand wereldwijd verkrijgbaar op Alexanderwang.com en in geselecteerde Alexander Wang winkels. Welke winkels dit zijn, is nog niet bekend. De verkoop loopt gelijk aan de ‘Beauty Behind the Madness’ tour van The Weeknd. Deze begon afgelopen dinsdag in Toronto.


ALEXANDER WANG