Ralf Weber, de zoon van van de oprichter van Gerry Weber, wordt per 25 februari CEO van de Duitse modegroep, aldus het bedrijf. Ralf Weber was sinds 2013 al bestuurslid en hoofd verkoop en corporate development.

David Frink, de huidige CEO, blijft lid van het bestuur en verantwoordelijk voor financiën, logistiek, administratie en HR. Het derde lid van het directieteam, Arnd Buchardt, blijft verantwoordelijk voor producten, merken en licenties.

Gerhard Weber, de oprichter van het modebedrijf, legde zij functie als CEO vorig jaar neer en werd lid van de raad van commissarissen. Hij heeft een belang van 29 procent in het bedrijf.

Gerry Weber is momenteel bezig met uitbreiding in het buitenland en heeft gezegd dat het merken zal overnemen die de bestaande Gerry Weber en Taifun lijnen, gericht op dames van 35 jaar en ouder, goed aanvullen. Afgelopen maand besloot het bedrijf modegroep Hallhuber over te nemen en zei het ook van plan te zijn herenmode weer op te nemen in het assortiment.

De groep zei ook dat het minder omzet en winst verwacht voor het boekjaar tot 31 oktober, als gevolg van het ongebruikelijk warme weer in het laatste kwartaal. De resultaten worden op 26 februari gepubliceerd.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN