• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Vicepresident en CIO Martin Schneider vertrekt bij VF Corporation

Vicepresident en CIO Martin Schneider vertrekt bij VF Corporation

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Aan het einde van 2017 neemt vicepresident en chief information officer (CIO) Martin Schneider afscheid van VF Corporation. Hij gaat met pensioen en zal worden opgevolgd door Sandra Harris, die nu vicepresident Global Business Technology is. Vanaf 1 januari 2018 zal zij werkzaam zijn in haar nieuwe functie.

“Martin leidde de VF Corporation Technology organisatie voor meer dan 11 jaar, een periode van immense business groei voor VF en een transformatie in retail, door de opkomst van e-commerce en mobiel shoppen,” zegt vicepresident en CFO Scott Roe in een statement. “Hij en zijn teams hebben op succesvolle wijze verschillende grote projecten gemanaged, die VF en onze merken in staat stelden om technologische veranderingen snel op te pakken, terwijl ze er ook voor zorgden dat onze medewerkers de tools en middelen hadden om overal ter wereld te werken.”

Opvolger Sandra Harris werkt al 18 jaar bij VF Corporation en vervulde verschillende functies, waaronder vicepresident, CFO, managementfuncties in wereldwijde supply chain en retail. Ze zal tot het vertrek van Schneider nauw met hem samenwerken om de overdracht van verantwoordelijkheden soepel te laten verlopen. Ze is ook toegetreden tot het Senior Leadership Team van VF Corporation.

“Sandra brengt een uitstekende balans van technologie, financieën en business naar de CIO positie,” stelt Roe. “Ze is de ideale persoon om verder te bouwen op de succesvolle fundering die Martin heeft opgezet en om het gebruik van technologie verder te brengen om de wereldwijde business groei van VF te onder ondersteunen.”

Beeld: Vf Corp website

VF Corporation