Stefano Sincini neemt afscheid als CEO van modegroep Tod’s, zo maakt het bedrijf bekend in het rapport van het derde kwartaal. Zijn functie bij Tod’s S.p.A. zal vanaf december overgenomen worden door Umberto Macchi di Cellere.

De directie van Tod’s S.p.A. bedankt Sincini voor zijn 33 jaar dienst bij de groep. “Het is niet makkelijk of mogelijk om in enkele woorden gedag te zeggen tegen iemand die zoveel jaar bij ons bedrijf heeft gewerkt en zoveel heeft bijgedragen aan belangrijke mijlpalen. We wensen hem het beste in zijn toekomstige professionele avonturen en zullen hem altijd met een warm hart groeten.”

Macchi di Cellere was hiervoor werkzaam als managing director van wereldwijde verkoop bij Bulgari voor alle productcategorieën.

Naast de bekendmaking van de nieuwe CEO rapporteert Tod’s S.p.A. een omzet van 722,2 miljoen euro over de eerste negen maanden van het financiële boekjaar. De omzet van het moederbedrijf van Tod’s, Hogan, Fay en Roger Vivier daalde met 4,7 procent. De daling werd vooral veroorzaakt door een afname van 7,4 procent bij schoenenmerk Tod’s. Roger Vivier zag juist een positief momentum en zag de omzet met 9,6 procent.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN