De herstructurering van het management bij moderetailer Tom Tailor is eindelijk voltooid: het Duitse bedrijf stelt Heiko Schäfer aan als nieuwe COO. Schäfer start in december met zijn nieuwe functie. Dat meldt TextilWirtschaft.

Schäfer, die International Business heeft gestudeerd aan de Universiteit van Saarbrücken, werkte voorheen bij investeringsfirma Kohlberg Kravis Roberts in Londen. In zijn nieuwe rol als Tom Tailor's COO zal hij een cruciale rol gaan spelen in de verdere uitvoering van verticalisatie van het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, IT en logistiek.

“We zijn blij met de komst van Schäfer,” meldt Uwe Schröder, voorzitter van de Raad van Toezicht van de moderetailer. “Het is een internationaal ervaren manager met veel branchekennis. Daarmee zal hij Tom Tailor succesvol ontwikkelen,” voegt Schröder toe. De 42-jarige Schäfer heeft ervaring in de modebranche: hij zat zes jaar lang in het hoger management bij Adidas, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor het versnellen van het productieproces.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN