Een dubbele wijziging bij Puma: Het Duitse sportmerk, eigendom van de Kering groep, heeft Daniela Molin benoemd als voorzitter van de accessoirestak. Zij neemt deze functie vanaf 1 oktober over van Philippe Le Bretton, die de nieuwe bestuurder in Zuidoost-Azië wordt. Beide leden zullen nu rechtstreeks rapporteren aan Puma´s CEO Björn Gulden. Dat meldt TextilWirtschaft.

Daniela Molin heeft meer dan twintig jaar ervaring als productmanager in de sportindustrie. Sinds haar intrede bij Puma in 1996 bekleedde ze diverse functies in het accessoiressegment en droeg met haar laatste functie als hoofd van het productmanagement bij aan een positieve ontwikkeling van de bedrijfstak, zo verklaart Puma.

Molin vervangt Philippe Le Bretton, die het hoofdkantoor van de sportretailer in Batavia per direct verlaat voor Singapore, waar hij verantwoordelijk is voor het bestuur van al Puma´s activiteiten in Zuidoost-Azië. Hij volgt Jose Miguel Gomes de Andrade op, die het bedrijf op eigen initiatief verliet. Le Bretton gaat samenwerken met Ludovic Manson, bestuurder van Pacifisch Azië, en Olivier Lorans, CEO van Puma´s Koreaanse dochteronderneming om de uitbreiding van het sportmerk in Indonesië, Maleisië en Singapore aan te sturen. Het voormalig hoofd van de accessoirestak werkt sinds 2007 bij Puma. Daarvoor was hij werkzaam bij Longchamp, Nina Ricci, Chevignon en Samsonite.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN