Na de succesvolle afronding van de overname van Galeria Kaufhof door Hudson’s Bay Co., is HBC topman Don Watros benoemd als voorzitter van de Raad van Toezicht van Galeria Kaufhof. Dat meldt Women’s Wear Daily.

Watros zal per direct deze nieuwe functie op zich nemen en zal nauw samenwerken van Kaufhof’s CEO, Olivier van den Bossche. De nadruk zal vooral liggen op de verbetering van de winkelbeleving van de klant in het warenhuis.

”Ik zie uit naar de samenwerking met het zeer getalenteerde management team, aangestuurd door Olivier Van den Bossche, om onze plannen uit te voeren en de Galeria Kaufhof Group naar nieuwe hoogtes van groei en succes te voeren,” zei Watros in een persverklaring.

Voor zijn aantrede bij HDI, was Watros COO van Saks Fifth Avenue en werkte voorheen ook als managing director van retailoperaties bij NRDC Equity Partners.

Negen andere vertegenwoordigers van Hudson’s Bay zijn, naast Watros, ook benoemd tot de Raad van Toezicht en vervangen daarmee de Metro Group vertegenwoordigers.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN