Nieuwe president voor Coach Europe

Wijzigingen in de bestuurstop van Coach. Fredrik Malm is door CEO Joshua Schulman benoemd tot president van Coach Europa en Coach International. Laura Dubin-Wander wordt de nieuwe President van Coach North America. Dat heeft het New Yorkse accessoirelabel vandaag laten weten aan WWD.

Malm wordt verantwoordelijk voor de verschillende retailkanalen van het merk in Europa, evenals de wereldwijde franchise-en distributieactiviteiten. Dubin-Wander zal zich voornamelijk focussen op de retailkanalen van Coach in Amerika. Beiden treden aan vanaf 1 januari.

Malm was eerder werkzaam voor onder meer Ralph Lauren, Ecco en Intersport. “Frederiks internationale ervaring en leiderscapaciteiten maken hem uitermate geschikt voor deze functie,” aldus CEO Joshua Schulman tegenover WWD. “Die ervaring zal essentieel zijn voor het stimuleren van verdere groei op de Europese markt.”

Schulman noemt de Europese markt, waar 55 winkels van het merk huizen, één van de belangrijkste en snelst groeiende. Naast de winkels heeft Coach webshops in vijf landen en talen in Europa. Schulman zal vanuit Londen opereren. “Wat Frederiks prioriteit wordt, is het uitrollen van verdere groeiplannen in Europa samen met ons team daar,” aldus Schulman. “We geloven dat we pas aan het begin van onze mogelijkheden zitten.” Schulman volgt Andrew Stanleick op die afgelopen zomer vertrok naar Coty Consumer Beauty, het bedrijf achter de cosmetische tak van merken als Calvin Klein en Marc Jacobs.

Beeld: Coach

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN