Dieter Messner is aangesteld als de nieuwe general manager bij Esprit. Hij volgt Christophe Bezu op, die op 31 maart vertrokken is bij het modemerk. Vanaf 1 juni zal hij werkzaam zijn in zijn nieuwe functie. Dat meldt Fashionmag.

Messner zal toezicht houden op de retail en groothandel voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Duitsland -de grootste markt voor het modemerk en tevens goed voor 44,7 procent van alle activiteiten- valt echter niet onder zijn verantwoordelijkheid; die markt wordt al sinds 2013 aangestuurd door Arndt Brockmann. Hij zal rapporteren aan CEO José Manuel Martinez, tevens zal hij toetreden tot de Raad van bestuur.

Sinds 2008 heeft Messner verschillende functies gehad in de Raad van bestuur, waaronder bij OBI, DIY en tuinretailers. Ook daar hield hij toezicht op de internationale verkoop.

“Christophe Bezu blijft tot de aanstelling van Diesner Messner beschikbaar voor ondersteuning en deskundige visie als dat nodig is. Tot 1 juni zullen de markten die onder het cluster ‘Europa en de rest van de wereld’ vallen nauwer samenwerken met CEO Jose Manuel Martínez, die als ad interim zal fungeren”, laat een woordvoerder van Esprit aan FashionUnited weten.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN